Kvalitet, kompetens, omsorg & engagemang

Glasögon & linser

GLASÖGON

Hos oss hittar du ett unikt handplockat urval av snygga bågar i de senaste glasögontrenderna. Utöver professionell personal och ett av Norrlands största utbud av kvalitetsbågar har vi också egen verkstad. Här utför vi snabbt och smidigt alla inslipningsarbeten och reparationer. Vår glasleverantör är Carl Zeiss Vision som levererar vad vi vill hävda glas i världsklass.

I vårt breda sortiment av bågar hittar du varumärken som Ray-Ban, Jaguar, Götti, Gant, Diesel, Blackfin, Vasuma, Michael Kors, Tom Ford och många fler. Oavsett om du vill ta ut svängarna, eller välja något enklare är vårt glasögonsortiment en guldgruva.

Vi ser till att du ser bra ut!Linser

Oavsett om du är närsynt, översynt, har astigmatism eller är i behov av progressiva linser så kan du vända dig till oss med förtroende. Vi erbjuder alla typer av linser: endagslinser, tvåveckorslinser och månadslinser.

Progressiva linser eller monovision

Har du progressiva glasögon i dag, men skulle önska linser istället? Det finns många fördelar med progressiva kontaktlinser – de är sköna att bära, passar alla typer av livsstilar och du slipper dra omkring med dina läsglasögon.

Välkommen in så berättar vi mer.

Kvalitet, kompetens, omsorg & engagemang

Hos oss hittar du ett unikt handplockat urval av snygga bågar i de senaste glasögontrenderna.
Professionell personal och ett av Norrlands största utbud av kvalitetsbågar.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram